Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jazzlab - TOBe Jazzed & Atanga Boom

Jazzlab - TOBe Jazzed & Atanga Boom

Vandaag zijn er alweer twee bands op de succesvolle Jazzlab avond. Tijdens Jazzlab zullen we voortaan bands presenteren die iets te maken hebben met improvisatie, jong en oud talent en uit de regio. Soms een sessie, soms een workshop in combinatie met een uitvoering maar meestal musici met hun allernieuwste project.

Deze editie begint het souljazz orkest van de Muziekschool ToBe Jazzed. Deze Dordtse band stond al vaker op het jazzpodium wat natuurlijk volkomen terecht is. Onder leiding van Govert van der Kolm spelen zij arrangementen van Soul & Jazz legendes als Herbie Hancock, George Benson, Eddie Harris en Candi Staton. Als speciale gast zal de Dordtse zangeres Mo (Sanne Monster) komen zingen.
Atanga Boom! Is een nieuwe Rotterdamse formatie van toetsenist Maarten Meddens (van o.a. de band Monsieur Dubios). Eigen composities waarin duidelijke Jazz, Funk en Afrobeat invloeden terug komen zijn gemixt met complete gekte en chaos. De combinatie van een dikke bastuba met funky slagwerk, de Fender Rhodes piano en elektrische gitaar levert dit gezelschap een frisse en dansbare muziek die de echte alles eters zal aanspreken. Vuurwerk Kaboom!

Deur open: 21:30u – Aanvang 22:30u
Entree: 7,00 / 3,50 euro

 

Wanneer?
24 november 2012 van 22.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Grotekerksplein 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.