Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Intocht Sint in Dubbeldam

Intocht Sint in Dubbeldam

Vertrek optocht om 11:00 uur  van Stevensweg (Staartploeg) en gaat door Dubbeldam met aankomst om ±12:15 uur op het Damplein.
Hier is een ballon Piet en zijn muziek Pieten vanaf 11:00 uur al bezig om de kinderen te vermaken. Als de Sint op het Damplein is gearriveerd, gaat de optocht door naar TC Groenrijk voor een fotoshoot van Sinterklaas met de kinderen.

Wanneer?
24 november 2012 van 11.00 tot 12.15 uur
Locatie:
Dubbeldam
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.