Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Twee ToBe/exposities

Twee ToBe/exposities

ToBe heeft in de maand november interessante exposities op het gebied van kunst & design. De toegang is gratis.  In de Berckepoort, kun je tot 24 november de volgende twee exposities bewonderen:

Verf in de hoofdrol
Verf in de hoofdrol is een overzichtstentoonstelling van verschillende jaren Schilderwerkplaats. De groep cursisten van de schilderwerkplaats werken al meerdere jaren onder leiding van Helen Hietbrink aan een persoonlijk oeuvre in een eigen stijl. Vaak aan de hand van een thema waarbij Helen Hietbrink de groep uitdaagt om op persoonlijke wijze een onderwerp te verwerken. Daarnaast draagt iedereen eigen onderwerpen aan waarbij de docent ze individueel begeleid. Letterlijk een schilderwerkplaats dus. De tentoonstelling toont schilderijen die net als de makers zeer verschillend zijn: van heel groot tot klein. Op papier, doek en reliëfvormen en “verf” vervult de hoofdrol. Er wordt gewerkt met acryl, olie,- en aquarelverf en verschillende technieken.

Onverwacht Bronswerk
De expositie Onverwacht bronswerk toont de resultaten van het BronsWerkweekend van 29 en 30 september georganiseerd door en gehouden in de Berckepoort en Het Tuinhuis. Onder leiding van de bronsgieter Felo Hettich en ondersteund door Ingrid Onstenk en Saskia Meesters werd in EEN weekend het hele proces uitgevoerd van ontwerpen in was, het invormen, het gieten in brons, het afwerken en patineren van het de verse sculptuur! Werkelijk een hele prestatie en spannend avontuur! De cursisten Beeldhouwen van Saskia Meesters tonen met trots de bijzondere en inspirerende beelden.
Meer informatie vind je op de website.

Wanneer?
Van 12 november 2012 00.00 uur tot 24 november 2012 00.00 uur
Organisator
ToBe
Locatie:
In de Berckepoort, Voorstraat 220
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.