Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Atelier-expositie tekeningen van René de Jong

Atelier-expositie tekeningen van René de Jong

In het atelier van de Dordtse kunstschilder René de Jong is dit weekend een selectie van zijn landschapstekeningen te zien. Het zijn sfeervolle werken die de afgelopen 10 jaar gemaakt zijn in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht, Limburg en in België.

René de Jong heeft voor deze tekeningen gebruik gemaakt van verschillende soorten krijt en typen papier, die ieder corresponderen met het onderwerp. Bezoekers zijn welkom vanaf 13.00 uur en krijgen ieder een kortingscoupon waarmee het mogelijk is om een tekening met korting te kopen. Deze korting varieert van 10 tot 25%. Alle werken zijn gezet in een passepartout met de standaard maten 50 x 60 of 50 x 65.

Behalve de kunstwerken van René de Jong zijn er ook tekeningen te zien van zijn vader Jacob de Jong. Dit zijn stadsgezichten van Dordrecht uit de jaren zeventig en tachtig.

Aan de achterzijde van het ateliergebouw kunnen bezoekers tijdens deze tentoonstelling gratis parkeren. Een bezoek aan zijn atelier is uiteraard zonder enige verplichting. Voor de liefhebbers wordt er het ‘Schapenkopje’ geschonken, bier dat gebrouwen is in de Stadsbrouwerij Dordrecht.

Wanneer?
Van 24 november 2012 13.00 uur tot 25 november 2012 18.00 uur
Organisator
René de Jong
Locatie:
in de Voormalige Jozefschool, Singel 222
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.