Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Kindermedia

Workshop Kindermedia

Apps, social media en smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Maar hoe werken ze en wat kunt u ermee? Ontdek het van 23 november t/m 12 december tijdens de Weken van de Mediawijsheid in de Bibliotheek A tot Z.

Twijfelt u wel eens over welke digitale media geschikt zijn voor uw kind(eren)? Of bent u benieuwd naar het gebruik ervan? Kom dan naar de workshop Kindermedia. Hier krijgt u uitleg over het gebruik en de meerwaarde van verschillende digitale media, waaronder apps voor de iPad en smartphone en digitale prentenboeken. Na afloop krijgt u een informatiepakketje, zodat u alles thuis rustig kunt nalezen.

Toegang: gratis; tickets te koop in de bibliotheek en op de website.

Wanneer?
28 november 2012 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.