Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Thema-avond Zangkanaries

Vandaag organiseert vogelvereniging "De Voliere" een speciale avond over zangkanaries. Er bestaan 3 soorten zangkanaries nml de Harzer, de Waterslager en de Timbrado. Deze thema-avond zal volledig gaan over de zang van de Timbrado, een zangkanarie die zijn oorsprong vindt in Spanje.

De hr. E van Staverden, topkweker in West-Europa, internationaal keurmeester en aktief in de Timbrado Society, zal op deze
avond diverse Timbrado's laten horen. De klankrijkdom van deze vogels is een genot voor het gehoor.

Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.
 

Wanneer?
3 december 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Erik Buizer
Locatie:
de Gravensingel 110b
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.