Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Band Boost

Band Boost

Vandaag start editie 2013 van de Band Boost. Twintig ambitieuze bands uit de regio gaan met elkaar de strijd aan en maken kans op een prijzenpakket bestaande uit onder andere studiotijd, vijfhonderd cd’s en een optreden op Wantijpop.

De twintig geselecteerde bands worden onderverdeeld in vier voorrondes in de categorieën: Pop, Rock, Loud en Metal. Een vakjury beslist welke band er door gaat naar de grote finale in het Energiehuis. Na de voorrondes spelen de publieksfavorieten nog een halve finale, om zo de laatste finaleplek te vullen.

De eerste voorronde is de categorie Loud en zal vandaag plaatsvinden. De deuren gaan open om 20:00 en de entree is geheel gratis.
Kijk voor de deelnemers en data van alle ronden op de website.
Wanneer?
8 december 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Popcentrale, Merwedestraat 48
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.