Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Worldcupfinale Shorttrack

De KNSB organiseert in 2012 de wereldbekerfinale van de ISU World Cup Shorttrack. Nederland was in het verleden al vaker gastheer voor de ISU World Cup Shorttrack, maar nog nooit eerder vond de finalewedstrijd van de wereldbekercyclus in ons land plaats.

Cees Juffermans is aangewezen als ‘tournament director’ en wordt daarmee het boegbeeld van de wereldbekerfinale. Juffermans was zelf jarenlang succesvol shorttracker met onder andere een tweede plaats op het Europees Kampioenschap in 2001 een achtste plaats op de Olympische Spelen een jaar later in Salt Lake City.

Voor de gemeente Dordrecht gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. De nieuwe ijshal van twee verdiepingen is onderdeel van een van de meeste moderne sportaccommodaties van Nederland. Met het realiseren van deze sportaccommodatie onderschrijft Dordrecht zijn ambitie om meer internationale sportevenementen binnen de stadsgrenzen te krijgen.

Wanneer?
Van 10 december 2012 00.00 uur tot 12 december 2012 00.00 uur
Locatie:
in de nieuwe ijshal van Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.