Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugdhonk - Joany Muskiet

Jeugdhonk - Joany Muskiet

Joany Muskiet zal deze avond opluisteren met een optreden. Ze wordt wel “the Queen of Dutch black gospel” genoemd… en niet zonder reden! Met haar geweldige stem en grote toewijding, schakelt ze met haar More Gospel Singers moeiteloos tussen Jazz, Blues, Soul en R&B.

Wanneer?
15 december 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Time Out
Locatie:
Jeugdhonk, Grotekerksbuurt 44
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.