Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Signeren Andy van der Meijde en Thijs Slegers

Signeren Andy van der Meijde en Thijs Slegers

Thijs Slegers is biograaf van het boek Geen Genade over het leven van Andy van der Meijde. Nog nooit vertelde een Nederlandse profvoetballer zo openhartig over het bereiken van de top van het Europese voetbal en de toppen van de waanzin.

Andy van der Meijde (1979) groeide bij Ajax uit tot de beste rechtsbuiten van zijn generatie. Met het bereiken van de Europese elite bij Internazionale in Milaan begon tevens zijn reis langs de toppen der waanzin. Hij ging miljoenen verdienen én uitgeven. Zijn naïeve inborst en hang naar spektakel maakten van zijn leven een symfonie met ontelbaar veel mooie, treurige, valse en bizarre noten. Op zijn dertigste raakte hij als speler van Everton ook nog verslaafd. Inmiddels is de zeventienvoudige international weer een gewone burger, weliswaar met vier kinderen bij drie vrouwen. Voetballen doet hij sinds zijn vertrek bij PSV bij de amateurs. Hij is gelukkig en heeft een bijzonder aangrijpend verhaal te vertellen wat Thijs Slegers optekende in Geen Genade.

Andy van der Meijde en Thijs Slegers zijn vandaag aanwezig voor een ontmoeting en om hun boek te signeren.

Wanneer?
15 december 2012 van 15.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Boekhandel Vos & van der Leer, Voorstraat 258-A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.