Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstmarktconcert Thuredrecht Cantorij

Vandaag zingt de Thuredrecht Cantorij in de Grote Kerk. De cantorij brengt  o.l.v. Frans Huijts prachtige, traditionele en hedendaagse kerstmuziek ten gehore. Op het programma staan o.a. werken van: Bach, Bremer, Bullard,Carter, Nieland, Rutter en Willcocks.

Als u de drukte van de kerstmarkt even wilt ontlopen en de sfeer van prachtige kerstmuziek in de imposante Grote Kerk wilt ervaren, dan nodigen wij u van harte uit ons concert bij te wonen.

Wanneer?
15 december 2012 van 16.00 tot 00.00 uur
Organisator
de Thuredrecht Cantorij
Locatie:
de Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.