Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstdienst met kerstspel

De Herders…….waar vind je ze nog?
De kinderen van de remonstrantse en doopsgezinde gemeenten gaan in een spannend kerstspel op zoek naar de herders van nu. Daarnaast wordt er een levendige versie van het geboorteverhaal van Jezus ten gehore gebracht. Dit alles vindt plaats tijdens de kerstviering voor jong en oud.

De doopsgezinde predikant Christien Duhoux-Rueb en de remonstrantse predikant Anniek Lenselink gaan samen voor in deze feestelijke dienst. Iedereen is van harte welkom om de dienst bij te wonen.

Wanneer?
16 december 2012 van 16.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de remonstrantse kerk aan de C. de Wittstraat 28
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.