Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstvoorstelling X-Mas Boom

Kerstvoorstelling X-Mas Boom

Tijdens de Dordtse Kerstmarkt op zaterdag 15 en zondag 16 december, presenteert Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) de kerstvoorstelling X-Mas: Boom!.

De ervaren lesgroep van JTSD, het Theaterlab, speelt een voorstelling over een jong bedrijf waar alle partijen hard werken om dé kerstgadget van 2012 tot een groot succes te maken. Het hele bedrijf gaat ervoor, maar ieder op zijn eigen manier. Heeft dit wel het gewenste effect?

Deze nieuwe kerstvoorstelling van de jeugdtheaterschool met zang en dans wordt heel bijzonder! Sander Zweerts de Jong schreef speciaal Jeugdtheaterschool Dordrecht de verrassende tekst Boom! waar de leerlingen van het theaterlab sinds oktober hard aan werken. Zij komen tijdens de acteer-, zang-, danslessen in aanraking met alle facetten van het theatervak. X-Mas is voor hen het ideale moment om podiumervaring op te doen en te laten zien wat zij in huis hebben. Dit alles gebeurt onder artistieke regie en begeleiding van JTSD.

De kerstvoorstelling met muziek en dans vindt plaats in Theater de Berckepoort. Zowel op zaterdag 15 als op zondag 16 december speelt de voorstelling om 14.00, 16.00 en 20.00 uur. Kaarten kosten 6 euro. Reserveren kan via de website of telefonisch. De voorstelling is voor iedereen vanaf 10 jaar toegankelijk.

Jeugdtheaterschool Dordrecht is onderdeel van Stichting Kunstzinnige Vorming ToBe.

Wanneer?
Van 15 december 2012 14.00 uur tot 16 december 2012 00.00 uur
Organisator
Jeugdtheaterschool Dordrecht
Locatie:
in Theater de Berckepoort, Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.