Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst poppenspel

In de tuin van het Dordtse Poppentheater Damiët van Dalsum wordt op eigen wijze het eeuwenoude kerstverhaal uitgebeeld. De herderinnen leiden het publiek naar de tot stal omgetoverde tuin, het publiek komt als het ware op kraamvisite.

Een gesproken en gezongen kerstpoppenspel met tafelpoppen uitgevoerd door Damiët van Dalsum en muziek vertolkt door de sopraan Fancoise Vanhecke. Kijk op de website voor alle informatie.

Wanneer?
Van 12 december 2012 00.00 uur tot 16 december 2012 00.00 uur
Organisator
Poppentheater Damiet van Dalsum
info@poppentheaterdamiet.nl
Locatie:
Aardappelmarkt 9
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.