Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jaarlijkse Salon

Jaarlijkse Salon
Van 17 november t/m 16 december vindt de jaarlijkse Salon plaats. Circa 80 leden van Pictura presenteren ieder één werk waardoor een boeiend samengesteld geheel te zien is: een goede dwarsdoorsnede van de vereniging.
De opening vindt plaats op zaterdag 17 november om 17:00 uur.
 
Deelnemerslijst
Jan Barel, Henk van den Berg, Klaashenk Blonk, Edith Bons, Lou Ten Bosch, Led Brand, Corrie Brands, Saskia van Broekhoven, Wim van Broekhoven, Mia van der Burg, Zoë Cochia, Nada van Dalen, Ton van Dalen, Jack de Deugd, Lynda Deutz, Fransje Diekmann, Esther Dreschler, Vicente Fita Botet, Ron Gennisse, Rinus Groenendaal, Henk Groeneveld, Dineke Groenhof Blaauw, Bertha Haak, Pim van Halem, Chung-Hsi Han, Piet Hardenbol, Yvonne van den Herik, Arthur van der Hoek, Jan Hofland, Frits Anton van der Horst, Theo Huijgens, Margreet Huisman, Niels Huizer, Anja de Jong, John Jongenelen, Tamara Jungnickel, Antoinette Kok, Hans Kok, Ad Koomans, Rick Koren, Ton Kraayeveld, Line Kramer, José Krijnen, Trudy Kunkeler, Karin Leening, Frans van Lent, Alex Meidam, Membrandt, Petra Moerman, Bert Mulder, Jaap Nederlof, Inez Odijk, José Ras, Carla Roelofs, Jeanne Rombouts, Robert van Strij, Jenna Tas, Jolande Vermeulen, Kees Verschuren, Karin de Visser, Dina Vos, Christina de Vos, Jan Wagner, Jan Willem van Welzenis, Ad Wesseling, Michel Wieggers en Albert Zwaan

Geopend van woensdag t/m zondag van 13:00 - 17:00 uur.
Toegang vrij

Wanneer?
Van 17 november 2012 13.00 uur tot 16 december 2012 17.00 uur
Locatie:
Pictura, Voorstraat 190-192
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.