Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vrouwen-cabaretavond

Vrouwen-cabaretavond

Siriz is een professionele hulp- en voorlichtingsorganisatie bij onbedoelde zwangerschap. Per jaar worden 20.000 scholieren bereikt met voorlichting en worden 2.000 hulpvragen begeleid. Siriz biedt opvang en begeleid wonen aan jonge moeders en hun baby. Door heel Nederland heeft Siriz 13 lokale hulpposten.

Alle hulpverlening en voorlichting wordt gegeven op non profit basis en men is hierin afhankelijk van giften en donateurs. Om nieuwe donateurs te werven is Siriz op 4 september gestart met de campagne 9 maanden voor Suzanne en een beetje voor jezelf. Siriz vraagt vrouwen om 9 maanden donateur te worden. Elke maand ontvangen ze een nieuwsbrief met het verhaal van Suzanne en een leuk cadeautje voor zichzelf.

Siriz event in Dordrecht
Ook maakt Siriz in deze 9 maanden (september 2012 tot mei 2013) een Siriz Tour door Nederland. In 9 steden worden gratis avonden georganiseerd met theater, cabaret of workshops, ondersteund door lokale vrijwilligers. Alle cadeautjes en events worden gesponsord aangeboden door verschillende betrokken bedrijven.

In Dordrecht organiseert Siriz vandaag een gratis avondje uit met cabaret van Sonja de Graaff. Het wordt een ontspannend avond met veel humor en wordt verder ingevuld met lekkere hapjes en leuke stands. Graag aanmelden via de website.

Wanneer?
18 december 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Siriz
Locatie:
in de Kandelaarkerk aan het van Eesterenplein 230
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.