Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstdisco

Kerstdisco

Leeftijd kinderen van 6 t/m 12 jaar.
Aanmelden kan via email.

Je krijgt een bevestiging van je inschrijving en een nummer. Print deze bevestiging uit, dit is je entree bewijs - vergeet niet als je lid bent je speeltuinpasje mee te nemen. Leden van de speeltuin mogen gratis 1 introducé meenemen.

Niet leden betalen €1,- entree.

Je mag verkleed komen vol=vol Deze avond wordt er geschminkt
Geef bij je aanmelding je muziekvoorkeur door en het telefoonnummer van je ouders.

Wanneer?
21 december 2012 van 19.00 tot 22.00 uur
Organisator
Speeltuin Stadspolders
projectenspeeltuinstadspolders@gmail.com
Locatie:
Meranti 50
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.