Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstfeest in de Grote Kerk

Kerstfeest in de Grote Kerk

Traditioneel organiseert het Chr. Gemengd koor Praise Him te Dordrecht in de week voor kerst het “Kerstfeest in de Grote Kerk te Dordrecht”. Het is een feest voor het hele gezin mede doordat de Ridderkerkse kinder- en jeugdkoren o.l.v. Jennifer van den Hoek deze avond opluisteren met hun frisse jeugdige stemmen.

Praise Him zingt o.l.v. haar dirigent Jan Quintus Zwart, die ook de samenzang van de aloude en bekende kerstliederen zal leiden Aan het programma werkt mee de sopraan Anneke Monsma en hoort u instrumenten als trompet, Pauken, Piano en orgel. Dominee L. Wüllschleger, directeur I.Z.B, verzorgt de opening en sluiting.

Traditioneel worden de bezoekers na afloop onthaald op Glühwein of warme chocolademelk.
Het concert begint om 19.30 uur en een toegangskaart kost € 10,-. Kinderen t/m 14 jaar in gezinsverband zijn gratis.
Kaarten bestellen: telefonisch of via email.

Wanneer?
22 december 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
de Grote Kerk aan de Lange Geldersekade 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.