Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filmvoorstelling The Woodcarver

Filmvoorstelling The Woodcarver

Vandaag wordt in Jozua de film ‘The Woodcarver’ vertoond. In deze film komt op een speciale manier de boodschap van Kerst naar voren.

De film  vertelt het verhaal van een gezin dat geen tijd en aandacht meer voor elkaar heeft en daar de wrange vruchten van plukt. Puberzoon Matthew, zijn vader en zijn moeder, allemaal vinden ze hun weg naar het huis van de oude houtsnijder Ernest. Ondanks zijn taaie leven laat deze man zich niet beheersen door dreigementen en deadlines, de liefde voor de mens en de aandacht voor zijn vak staan voorop. Wat is zijn geheim?

De filmvoorstelling begint om 17:00 uur en is gratis toegankelijk.
Meer informatie op de website

 

Wanneer?
23 december 2012 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in Jozua, Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.