Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kerstijsbaan

Kerstijsbaan

In het stadshart kun je ook deze winter de mooiste schaatscapriolen uithalen op de Kerstijsbaan. Gelegenheid voor jong en oud om de schaatsen uit het vet te halen en lekker aan het zwieren te gaan. Tussendoor kom je op het overdekte, verwarmde terras bij van de kou met warme chocolademelk, een glaasje glühwein of soep.

De ijsbaan is dagelijks open van 14 december 2012 tot en met 6 januari 2013.
Kijk op de website voor meer informatie.
 

Wanneer?
Van 14 december 2012 00.00 uur tot 6 januari 2013 00.00 uur
Locatie:
op het Scheffersplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.