Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Debat / voorlichtingsbijeenkomst thuiszorg

Debat / voorlichtingsbijeenkomst thuiszorg

Het Platform tegen Armoede Drechtsteden en ABVA KABO nodigen U uit, tot het bijwonen van onze debat/voorlichtingsbijeenkomsten met als doel:

Om een Drechtsteden brede maatschappelijke discussie over de veranderingen AWBZ/WMO in het leven te roepen. Het is zinvol wanneer zoveel mogelijk medewerkers en belangstellenden van de volgende organisaties elkaar vinden tijdens deze bijeenkomsten:

Cliëntenraden, ouderenraden, vakbonden, thuiszorgorganisaties, wethouders, politieke partijen, huisartsen, fysiotherapeuten, kerkelijke instellingen, woningcorporaties, kinderopvang, onderwijs, personenvervoersbedrijven, GGZ en GGD.

WIJ MAKEN ONS GROTE ZORGEN OVER HET HUIDIGE TEMPO VAN AFBRAAK VAN DE AWBZ/WMO VOORZIENINGEN IN DE DRECHTSTEDEN EN DE HOUDING VAN DE OVERHEID – en de verstrekkende maatschappelijke gevolgen voor iedereen!

Aanmelden via email. Voor meer informatie zie de website.

Platform tegen Armoede Drechtsteden is een initiatief van: FNVlokaal Drechtsteden, de SP afdeling Dordrecht, Groen Links en PvdA.
Het platform tegen Armoede Drechtsteden helpt mee door lokaal campagne te voeren tegen de afbraak van de WMO/AWBZ, om mensen te informeren en te organiseren tegen de plannen die er nu liggen. Het doel is om medio maart het Malieveld zo vol te krijgen dat de regering niets anders kan dan de plannen van tafel te halen.

Wanneer?
12 januari 2013 van 11.00 tot 14.00 uur
Organisator
Platform tegen Armoede Drechtsteden
redtdethuiszorg@spdordrecht.nl
Locatie:
Merwedestraat 275
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.