Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jeugd-avonden

Jeugd-avonden

Time Out wil graag leuke activiteiten organiseren voor jeugd uit Dordrecht en omgeving. Veel activiteiten zijn gelinkt aan het christelijk geloof, maar je hoeft niet naar de kerk te gaan om welkom te zijn in Time Out.

Zie hieronder en op de website meer informatie over wie optreedt.

Wanneer?
Van 15 december 2012 20.00 uur tot 27 januari 2013 00.00 uur
Organisator
Time Out
Locatie:
Jeugdhonk, Grotekerksbuurt 44
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.