Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie Heleen Struijk

Expositie Heleen Struijk

Tot en met 2 maart is in de Centrale Bibliotheek Dordrecht een expositie van schilderes Heleen Struijk te bewonderen. Zoals u bij een bezoek aan deze expositie kunt zien, spelen de zee, rivieren en weersverandering een belangrijke rol in haar werk.

Heleen Struijk
Oud-docente Heleen Struijk tekent en schildert al 20 jaar en werkt het liefst met acryl. De Zeeuwse stranden en Dordtse scheepvaart zijn een grote inspiratiebron voor haar. Met deze expositie hoopt Struijk de bezoekers net zoveel plezier te bezorgen als dat zij zelf aan het schilderen beleeft. Iedereen is welkom om te komen kijken en weg te dromen bij haar schitterende werken. De toegang is gratis. 
 
Meer informatie is te vinden op de website.
Wanneer?
Van 3 december 2012 00.00 uur tot 2 maart 2013 00.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
078 620 55 00
service@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.