Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

NLdoet klus

NLdoet klus

Op 15 en 16 maart organiseert het Oranje Fonds voor de 9e keer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van ons land. In heel Nederland steken vrijwilligers de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. Zo hebben ze zelf een leuke dag én helpen ze de organisatie.

Klussen, ontmoet en speel goed 
In speeltuin Stadspolders wordt vandaag een koffietafel gemaakt voor jong en oud. De kinderen halen onder begeleiding de "ouderen" op. Met een plaatselijke kunstenaar maken de kinderen een muurschildering. Ook word het zwerfafval in de buurt opgeruimd. De volwassenen maken de speeltuin speelklaar door het uitvoeren van diverse klussen.

Eindresultaat
Jong en oud komt samen. De buurt is betrokken bij de speeltuin en we hebben allemaal hetzelfde doel: het spelende kind!

Wanneer?
16 maart 2013 van 10.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Speeltuin Stadspolders, Meranti 50
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.