Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Band Boost 2013: De halve finale

Band Boost 2013: De halve finale

Twintig ambitieuze bands uit de regio zijn de strijd met elkaar aangegaan om kans te maken op een prijzenpakket bestaande uit onder andere studiotijd, vijfhonderd cd’s en een optreden op Wantijpop. Inmiddels zijn vier van de vijf finalisten bekend. De vier publieksfavorieten spelen in de aankomende halve finale om de laatste finaleplek in de wacht te slepen.

De twintig geselecteerde bands werden onderverdeeld in vier voorrondes in de categorieën: Pop, Rock, Loud en Metal.  Een vakjury wees per ronde een winnaar aan, die zich daarmee hebben geplaatst voor de finale in de Power Stage in het Energiehuis op 1 juni.

Het publiek heeft uit elke ronde een favoriet gekozen en deze vier publieksfavorieten: Liar’s Dice, Eve’s Fall, Horseshoe Creek en One Finger Policy, gaan in de halve finale hard tegen hard om die laatste finaleplek te bemachtigen.

De Halve Finale van Band Boost 2013 zal plaatsvinden op 20 april in de Popcentrale en is het laatste stuk programmering in het oude Lips gebouw. De entree is gratis.
 
Kijk voor meer informatie, het gehele overzicht van de competitie en het prijzenpakket op de website
 

Wanneer?
20 april 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Popcentrale
Locatie:
Merwedestraat 48
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.