Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

AVRO Cultuurtour met Jacques Klöters

AVRO Cultuurtour met Jacques Klöters

De AVRO is jarig! Volgende week dinsdag is de AVRO Cultuurtour in Zuid-Holland, dit is een van de dertien culturele evenementen vanwege het 90-jarig bestaan. AVRO-presentator Jacques Klöters geeft op geheel eigen wijze rondleidingen door het Dordrechts Museum in Dordrecht.

Op deze dag zijn er uiteenlopende activiteiten voor leden, luisteraars en kijkers. Zangeres Shary-An komt samen met haar band langs om een optreden te geven. Vanuit de Cultuurtour-bus maken presentatoren Clairy Polak (De Klassieken, Radio 4) en Jan-Willem Roodbeen (De Roodshow, Radio 2) hun radioprogramma’s.

Dordrechts Museum
Dinsdag 2 juli staat de Cultuurtour-bus bij het Dordrechts Museum. Het museum is een van de oudste musea in Nederland met een collectie van ruim 600 schilderijen, tekeningen en beelden. AVRO-leden krijgen gratis toegang tot het museum. Daarnaast is er de mogelijkheid om vanaf het museum met een fluisterboot naar de tweede locatie van het museum, Huis van Gijn, te varen.

Zangeres Shary-An komt samen met haar band langs om voor leden en ander publiek een optreden te geven. AVRO-presentator Jacques Klöters geeft speciaal voor leden een rondleiding door het museum. Van 9.00 tot 12.00 uur verzorgt presentatrice Clairy Polak op locatie een uitzending van het programma De Klassieken (Radio 4). Van 14.00 tot 16.00 uur presenteert Jan-Willem Roodbeen De Roodshow (Radio 2). Publiek is daarbij van harte welkom.

AVRO Cultuurtour
Van 22 juni tot en met 7 juli organiseert de AVRO de Cultuurtour: dertien culturele evenementen op bijzondere plekken in alle provincies. De speciale Cultuurtour-bus rijdt twee weken langs diverse musea. Er zijn unieke arrangementen voor leden en er worden live radio-uitzendingen gemaakt. Daarnaast is er vanaf 24 juni een speciale app te downloaden waarop de tour te volgen is en foto’s gemaakt en gedeeld kunnen worden.

Wanneer?
2 juli 2013 van 09.00 tot 00.00 uur
Organisator
AVRO
Locatie:
Dordrechts Museum, Museumstraat 32
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.