Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gesprek over bezuinigingsmaatregelen

Gesprek over bezuinigingsmaatregelen

De Adviescommissie van de gemeenteraad wil op woensdag 3 juli graag met inwoners in gesprek over de bezuinigingsmaatregelen voor de stad (de Kadernota 2014). Hiervoor is een Sprekersplein georganiseerd.

Tijdens het Sprekersplein kunnen inwoners of vertegenwoordigers van een organisatie maximaal vijf minuten spreektijd krijgen om hun standpunt inzake één of meerdere bezuinigingsvoorstellen naar voren te brengen. Raadsleden of commissieleden kunnen daar vervolgens vragen over stellen.

De bijeenkomst is op woensdagavond 3 juli om 20.00 uur in vergaderzaal 1 van het Stadskantoor. Wanneer u tijdens dit Sprekersplein het woord wilt voeren, kunt u zich tot vrijdag 28 juni aanmelden bij de raadsgriffie via telefoon e-mail.

De Kadernota zelf wordt op 16 en 17 juli besproken in de gemeenteraad. Deze vergadering is openbaar en ook dan bent u van harte welkom. Er is dan echter geen gelegenheid tot inspreken.

Wanneer?
3 juli 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Adviescommissie
078 - 770 85 50
raadsgriffie@dordrecht.nl
Locatie:
Stadskantoor, Spuiboulevard 300
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.