Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileum Dierenspeciaalzaak Mascha

Jubileum Dierenspeciaalzaak Mascha

Dierenspeciaalzaak & Trimsalon Mascha bestaat 15 jaar en wil dat weten ook. Juist in deze tijden van crisis en de kranten vol staan van faillissementen mag het ook wel eens gezegd worden dat er ook speciaalzaken zijn die prima draaien!

Zaterdag 6 juli vieren eigenaren Ton en Carin Helderop het jubileum met hun klanten. “Tijd om nu eens de baasjes te verwennen”, vertelt Ton Helderop. “De dieren krijgen altijd al een lekker hapje als ze bij ons komen.”

De dierenwinkel aan de Krommedijk bestaat sinds 1976, maar kwam op 7 juli 1998 in handen van de Helderops. “Voor onze verjaardag geven we een Mascha strandbal cadeau. Als klanten een leuke foto maken met de standbal, met of zonder huisdier, en uploaden op www.dordtactie.nl/mascha maken ze kans op mooie prijzen.” De hoofdprijs is een verblijf bij Landal Green Parks, de tweede prijs een diner voor twee bij Het Gerecht en de derde prijs een schoonheidsbehandeling bij beautesansdoute. Deskundigheid

“Wij hebben een geweldige en trouwe klantenkring”, vertelt Helderop. “Wij bieden dan ook veel meer dan de gemiddelde dierenwinkel. Kijk maar naar onze trimsalon. Carin is een van de meest ervaren trimsters van Dordrecht. Daarbij heeft ze jarenlange ervaring als dierenartsassistente. Ze kijkt dus verder dan de vacht van een hond, kat of konijn. Ze weet alles van voeding en kan baasjes adviseren die dieren hebben met allergie- of darmklachten.”

Mascha is exclusief dealer van kwaliteitsmerken. Parkieten “Wij verkopen ook dieren”, voegt Helderop toe. “We staan vooral bekend om onze valkparkieten. Die brengen we met de hand groot, zodat ze aan mensen gewend zijn en in hun nieuwe thuis vrij kunnen rondvliegen. Ook voor tropische en koudwatervissen en knaagdieren kunnen mensen bij ons terecht.” 

Wanneer?
6 juli 2013 van 09.00 tot 17.00 uur
Organisator
Dierenspeciaalzaak Mascha
078-6130283
info@dierenspeciaalzaakmascha.nl
Locatie:
Krommedijk 76
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.