Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aftrap 18e Dordtse Boekenmarkt

Aftrap 18e Dordtse Boekenmarkt

De aftrap van de 18e Dordtse Boekenmarkt en de allerlaatste voorstelling van Kunstkerk Muziekpodium.

Op zaterdagavond 6 juli, de vooravond dus van de Dordtse Boekenmarkt, wordt in de Kunstkerk aan de Museumstraat 65 het Debutantenboekenbal gehouden. Het wordt een bal met veel muziek maar ook met de spannende ontknoping van de schrijfwedstrijd “het Debuut”.

Wanneer?
6 juli 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
639 85 55
kunstkerk@dordrecht.nl
Locatie:
Museumstraat 65
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.