Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jozuafair

Jozuafair

Na twee succesvolle eerdere edities wordt ook dit jaar weer een zogenaamde Jozuafair georganiseerd in Evangelische Gemeente Jozua Dordrecht. Deze vindt plaats op zaterdag 6 juli.

Op de Jozuafair zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een rommelmarkt, verkoop van tweedehands boeken, sporttoernooien, een beautycorner, een creahoek en een kinderplein met springkussen, schminken en allerlei spelletjes. Ook is er een ponywagen waarop je ritjes kunt maken. De hele dag is er volop eten en drinken te koop zoals koffie met gebak, poffertjes, hartige snacks… Aan het einde van de fair wordt er een talentenveiling gehouden.

De fair is gratis toegankelijk en iedereen is welkom! Alle informatie is te vinden op de website.

Wanneer?
6 juli 2013 van 09.00 tot 15.00 uur
Organisator
Evangelische Gemeente Jozua
Locatie:
Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.