Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomers Dordrecht Pride Café

Zomers Dordrecht Pride Café

Vrijdag 12 juli is er een zomerse editie van het Dordrecht Pride Café met terras aan het Groothoofd. Maandelijks organiseert Dordrecht Pride een speciale caféavond welke zicht richt op homo, bi, lesbische en open- minded bezoekers.

Voor deze zomerse editie is het terras aan het Groothoofd geopend en het café 't Verloren Hart aan de Boomstraat 37.

Wanneer?
12 juli 2013 van 21.00 tot 02.00 uur
Organisator
Dordrecht Pride
info@dordrechtpride.nl
Locatie:
Groothoofd / t Verloren Hart
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.