Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

“ToBe gaat Vreemd” met Secret Society

“ToBe gaat Vreemd”  met  Secret Society

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl

De vrijdagavonden worden altijd ingeleid door een huismuzikant. Om half negen begint de hoofdact: Secret Society:  Een voorliefde voor melancholische pop, singer-songwriter en folkliedjes is wat de Dordtse leden van Secret Society bindt. Het geheim zit in de combinatie van contrabas, viool, piano, gitaar, meerstemmige zang en de liefde en passie voor mooie liedjes. De eigen composities doen niet onder voor covers van o.a. Anthony & the Johnsons, The Villagers en The Veils.

Bezetting:
Erwin den Ouden - gitaar, zang en piano
Huib Lekx - gitaar, zang.
Mieke van der Sijde - viool
Hans Visser - contrabas

Rond half tien begint de jamsessie.

Wanneer?
12 juli 2013 van 21.30 tot 00.00 uur
Organisator
ToBe
088-8885300
info@tobe.nl
Locatie:
Café “De Vreemde Eend”, Bagijnhof 27 Dordrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.