Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Afscheid ToBe-docente Lia Oraison

Afscheid ToBe-docente Lia Oraison
Na ruim 40 jaar lesgeven neemt ToBe docente Lia Oraison op zaterdag 13 juli afscheid met een concert in de Trinitatiskapel.
 
Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd stopt Lia aan het einde van dit cursusjaar met het lesgeven op hobo, blokfluit en panfluit bij ToBe cultuurcentrum. 
 
Vanaf 1969 heeft Lia zich met veel inzet en passie ingezet om haar leerlingen en cursisten de fijne kneepjes van het muziek maken te leren. Hiermee heeft zij vele verdiensten gehad voor het muziekonderwijs in Dordrecht en de regio, eerst bij de toenmalige Toonkunstmuziekschool en nu alweer een decennium lang bij ToBe cultuurcentrum.
 
Het concert in de Trinitatiskapel begint om 19.30 uur en is door Lia samengesteld. De toegang is vrij en iedereen is welkom om te komen luisteren.
 
Ook zijn haar oud-leerlingen en cursisten die vanaf de jaren zeventig les hebben gehad hierbij van harte uitgenodigd. Aansluitend is om 21.00 uur een receptie en wordt op een feestelijke manier afscheid genomen van Lia Oraison.
 
De lessen op hobo worden in het nieuwe seizoen voorgezet door de nieuwe ToBe-docente Diana Abspoel. Helma Hartman gaat in Dordrecht les blokfluit geven. In Ridderkerk en Barendrecht geven docenten Annemarie Rijkee en Hanneke Meijer de beginnende blokfluitisten les. Kijk voor meer informatie op de website.
 
Wanneer?
13 juli 2013 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting ToBe
Locatie:
Trinitatiskapel, Vriesestraat 20-22
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.