Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Familierondleiding De Kunst van het Opvoeden

Familierondleiding De Kunst van het Opvoeden

Wie opvoeden eens op een ludieke manier wil beleven, is op zondag 14 juli van harte welkom bij de interactieve familierondleiding De Kunst van het Opvoeden.

De rondleiding  in het Dordrechts Museum start om 14.30 uur en is ook geschikt voor kinderen. Sketches, citaten, voorwerpen, prikkelende stellingen! Het zijn dé perfecte ingrediënten voor een interactieve middag.

Er wordt van alles uit de kast gehaald om u te laten zien hoe ouders al eeuwenlang omgaan met opvoedkundige kwesties. Natuurlijk neemt de rondleider u ook mee langs bijzondere schilderijen uit voorgaande eeuwen.

Kom naar het museum en ontdek het zelf: opvoeden kunnen we toch allemaal?
 

Wanneer?
14 juli 2013 van 14.30 tot 15.30 uur
Locatie:
Nieuwe Haven 26
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.