Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Elia-viering 'Laat wonen jouw nabijheid onder ons'

DORDRECHT – Stichting Karmelkring Elia Dordrecht houdt elke 3e woensdag van de maand haar Elia-viering. Een meditatieve gebedsviering in de vertrouwde karmelgeest. Vanavond een bijzondere bijeenkomst. We vieren het jaarlijkse Karmelfeest met een eucharistie,  Pater Tjeu Timmermans  o. carm. gaat daarin voor en houdt de overweging. Musicus Herman van Rooijen zal ons muzikaal begeleiden.

Het thema van de avond is: ‘Laat wonen jouw nabijheid onder ons

Omdat het feest is blijft het tijdens de nazit niet alleen bij koffie en thee!

Het inzingen houden wij van 19:00 tot 19:25 uur.

Weet u welkom!

Wanneer?
17 juli 2013 van 19.30 tot 20.45 uur
Organisator
Stichting Karmelkring Elia Dordrecht
078 616 02 83
paul@seesinkweb.nl
Locatie:
Gedachteniskapel Titus Brandsma, Nolensweg 10, 3317 LE Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.