Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kampvuursessie over Mindfulness in de Natuur

Kampvuursessie over Mindfulness in de Natuur

Mindfulness in de natuur. Spreker: Marijke van Duinhoven, Mindfulness-Rotterdam.
 
Volwassenen die geinteresseerd zijn in mindfulness kunnen vanaf augustus een intensieve training Mindfulness in de natuur volgen. Uniek aan de Biesbosch Mindfulness training is dat natuurbeleving, aandacht voor het hier en nu, bezinning en inspiratie opdoen in één pakket worden aangeboden.

De intensieve training duurt drie dagen, inclusief twee overnachtingen in luxe safaritenten in de Hollandse Biesbosch. Uniek aan de training is dat mindfulness technieken worden gecombineerd met een actieve beleving van de natuur. Ervaren trainers van Mindfulness-Rotterdam begeleiden de training. De eerstvolgende trainingen zijn van 11 tot 13 augustus (introductie training) en van 19 tot 20 augustus (gevorderden).
 
Voor belangstellenden wordt op maandag 22 juli a.s. mindfulness in de natuur geintroduceerd tijdens een kampvuursessie.
Marijke van Duinhoven van Mindfulness-Rotterdam zal, terwijl ze het vuur brandende houdt, met praktische oefeningen een demonstratie Mindfulness geven. Als het weer het toelaat wordt er een (korte) mindful wandeling door de Biesbosch gemaakt.
Entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.
 

Wanneer?
22 juli 2013 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Biesbosch Vitaal
Locatie:
‘Glamping’ aan de Baanhoekweg 25 in Dordrecht (entree camping bij het Stayokay hostel)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.