Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Diverse activiteiten op het Goeverneursplein

Diverse activiteiten op het Goeverneursplein

Woensdagmiddag 24 juli organiseren R-Newt en MEE Drechtsteden diverse activiteiten op het Goeverneursplein. Deze activiteiten zijn voor jong en oud. Zo zijn er diverse workshops, zoals een djembéworkshop, een fotoworkshop en een beautyworkshop. Maar er is ook henna, je kunt geschminkt worden en er wordt een estafette georganiseerd. Natuurlijk is er nog veel meer te doen.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan woensdagmiddag 24 juli tussen 14.30 en 17.30 uur naar het Goeverneursplein en doe mee!

Wanneer?
24 juli 2013 van 14.30 tot 17.30 uur
Organisator
R-Newt en MEE Drechtsteden
Locatie:
Goeverneursplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.