Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Film De Rouille et D’os laat in tuin Dordrechts Museum intense liefde zien

Film De Rouille et D’os laat in tuin Dordrechts Museum intense liefde zien
Na een succesvolle aftrap met de Oscar bekroonde film Argo zijn filmliefhebbers op vrijdag 26 juli wederom van harte welkom in de tuin van het Dordrechts Museum. Deze keer is de kijker getuige van de intensiteit van de liefde op het witte doek. 
 
De film De Rouille et D’os laat zien hoe mooi en intens liefde kan zijn.
Alain een impulsieve kerel, krijgt plotseling de zorg voor zijn zoontje opgedrongen. Ze trekken in bij zijn zus aan de Côte d’Azur. In een nachtclub ontmoet hij Stephanie, een elegante trainer van Orca’s. Twee mensen die niets met elkaar gemeen hebben. 
 
Maar een dramatisch ongeval doet een relatie ontstaan met bijzondere spelregels. Regisseur Jacques Audiard toont het verhaal van een menselijke survival. Indringend gespeeld door Matthias Schoenaerts en Marion Cotillard. Franse cinema op zijn best!
 
Fr/B, 2012, duur: 120 min. 
 
Film in de tuin
In de tuin van het Dordrechts Museum kunnen filmliefhebbers in juli en augustus op zwoele, zomerse avonden genieten van vijf toonaangevende films uit het afgelopen jaar. Het Dordrechts Museum zet zo een mooie zomertraditie voort. Voor Cinema The Movies is het een prachtige aanloop naar de opening van de bioscoop in september aan de Nieuwstraat. 
Zitplek
De films starten om 22.00 uur. De museumtuin is open vanaf 20.30 uur. Entree 5 euro, inclusief een drankje. In de serre van restaurant Art & Dining zijn consumpties verkrijgbaar. Het is wel verstandig om een eigen stoel of kleedje mee te nemen om zeker te zijn van een zitplek 
 
Kijk op www.dordrechtsmuseum.nl of www.themoviesdordrecht.nl voor uitgebreide en actuele informatie of volg ons op Facebook en Twitter. Hierop informeren we u ook over mogelijke afgelasting vanwege slechte weersomstandigheden. 
 
Kom genieten van films op (hopelijk) mooie zomeravonden in de prachtige tuin.
Film in de Tuin, vrijdagavonden (en één zaterdagavond) in juli en augustus, aanvang 22.00 uur, tuin Dordrechts Museum, Museumstraat 40, Dordrecht. Toegang 5 euro, inclusief een drankje. Meer info: www.dordrechtsmuseum.nl of www.themoviesdordrecht.nl
Wanneer?
26 juli 2013 van 22.00 tot 00.00 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.