Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tweede editie Pop-up Markt

Tweede editie Pop-up Markt

De tweede editie van de Dordtse Pop Up Market is in zicht! Zondag 28 juli is het weer tijd voor een dagje shoppen, lekker eten, drankjes doen, mensen ontmoeten en inspiratie opdoen. Je vindt ons deze editie op het Vrieseplein, in het oude centrum van Dordrecht en niet op het Beverwijcksplein zoals de vorige editie.

De vorige Pop Up Markt was voor ons een succes met prachtig weer, veel gezelligheid en drukte; precies zoals we hadden gehoopt. Heb je het gemist? Kom dan zeker de 28e langs!

Op de komende editie staan meer dan tachtig kramen met creatieve, mooie, unieke en bijzondere  items zoals sieraden, kinderkleding, vintage spullen, tassen, zomerjurkjes, speelgoed, stationary en vele andere producten waar je hebberig van wordt! Daarnaast kun je genieten van heerlijk biologisch eten, zoals bio burgers, cakepops, broodjes om je vingers bij op te eten en allerlei verrassende snacks. Aan de kleinsten is ook gedacht, zij kunnen zich uitleven in de draaimolen en op het springkussen. Een lekker drankje en een warm zonnetje erbij en de dag kan niet meer stuk!

De Pop Up Market vindt op 28 juli plaats op het Vrieseplein, in tegenstelling tot de eerste keer, toen we het Beverwijcksplein tot onze beschikking hadden. Het Vrieseplein bestaat uit twee pleinen, verbonden door een brug. Het plein gaat over in de knusse Vriesestraat, vol mooie boetieks en speciaalzaken. De authentieke pandjes en gevels geven een intieme sfeer mee aan de markt.

Omdat we de Vriesestraat willen promoten en jullie daar graag bij willen hebben, krijgen jullie als lid van de winkeliersvereniging maarliefst 25% korting op het huren van een kraam voor je winkel of op het plein. Een kraam kost i.p.v. 55,- nu 41,-! Meld je aan via de mail! Schrijf je nu in voor de Pop Up Market in Dordt, mail naar markt@shpprevents.nl.

 

Wanneer?
28 juli 2013 van 12.00 tot 17.00 uur
Organisator
Pop Up Market
Locatie:
Vrieseplein, Dordrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.