Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mooie prijzen te winnen met de wedstrijd 'Raad de openingszin'

Mooie prijzen te winnen met de wedstrijd 'Raad de openingszin'

Weet je wie zijn of haar eerste boek begon met deze zin? "De dag dat ze aankwam bereikte het kwik 32 graden. "En van wie is dit visitekaartje van een lang en boeiend schrijverschap? "Zoiets als de perfecte tekst bestaat niet ..." De eerste zin van een debuut is het échte begin van een schrijverschap.

Met deze woorden geeft een debutant een visitekaartje af dat altijd boeiend blijft om terug te lezen. Kom naar Centrale Bibliotheek Dordrecht en bekijk vijfentwintig anonieme openingszinnen, afkomstig uit allerlei soorten debuten. Van Nederlandse schrijvers, maar ook uit de wereldliteratuur.

Kun jij achterhalen uit welke debuutromans de openingszinnen afkomstig zijn? Vul het wedstrijdformulier in en maak kans op een bibliotheekabonnement en andere mooie prijzen! De wedstrijd loopt niet alleen in Centrale Bibliotheek aan de Groenmarkt 153, maar ook op Facebook @dBAtotZ.

In het kort:
Wat:  Raad de openingszin
Wanneer: 5 juli t/m 3 augustus

Waar:  Centrale Bibliotheek Dordrecht , Groenmarkt 153

Kosten :  gratis

Voor wie: iedereen

Wanneer?
Van 5 juli 2013 00.00 uur tot 3 augustus 2013 00.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
078 620 55 00
service@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
Centrale Bibliotheek, Groenmarkt 153
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.