Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

SummerArtSale in Pictura

SummerArtSale in Pictura


Op zondag 4 augustus 2013 (Rondje Dordt) houdt Pictura een SummerArtSale. In de tentoonstellingszalen van Pictura is een korte ééndaagse verkoopexpositie ingericht.  Er is werk te zien en te koop van werkende leden van Pictura. Ook is het mogelijk ateliers te bezoeken en een drankje in de bar te drinken. Pictura is geopend van 13 tot 17 uur.

De exposerende leden zijn:
Diana van Hal, Marleen Oud, Margreet Huisman, Frits van der Horst, Wim van Broekhoven, Ron Gennisse, Jolande Vermeulen en Ad Wesseling.

Wanneer?
4 augustus 2013 van 13.00 tot 17.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
+31(0)78 6149822
info@pictura.nl
Locatie:
Voortsraat 190-192
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.