Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Volop drama tijdens filmmaand in museumtuin

Volop drama tijdens filmmaand in museumtuin

Voor dramaliefhebbers heeft vrijdag 9 augustus weer een aangrijpende film in petto. Tijdens de filmavond van vrijdag 9 augustus in de tuin van het Dordrechts Museum, kan de kijker zich laten meeslepen door het drama van The Broken Circle Breakdown.

The Broken Circle Breakdown
The Broken Circle Breakdown' vertelt de intense love story tussen Elise (28) en Didier (36). Zij heeft haar eigen tattooshop, hij is een Vlaamse cowboy die banjo speelt in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht... al zijn de verschillen groot. Water en vuur, totaal verschillend maar toch perfect verenigbaar. De geboorte van dochtertje Maybelle maakt hun geluk compleet. Tot het noodlot keihard toeslaat en Maybelle sterft. Didier verliest zich in woede, Elise zoekt troost.

Te zien: vrijdag 9 augustus. Geregisseerd door Felix Van Groeningen.
Met Veerle Baetens, Johan Heldenbergh en Nell Cattrysse

België / Nederland
Drama (2012)
Duur: 111 minuten

Film in de tuin
In de tuin van het Dordrechts Museum kunnen filmliefhebbers nog deze maand op zwoele, zomerse avonden genieten van een serie toonaangevende films uit het afgelopen jaar. Het Dordrechts Museum zet zo een mooie zomertraditie voort. Voor Cinema The Movies is het een prachtige aanloop naar de opening van de bioscoop in september aan de Nieuwstraat.

Zitplek
De films starten om 22.00 uur. De museumtuin is open vanaf 20.30 uur. Entree 5 euro, inclusief een drankje. In de serre van restaurant Art & Dining zijn consumpties verkrijgbaar. Het is wel verstandig om een eigen stoel of kleedje mee te nemen om zeker te zijn van een zitplek.

Wanneer?
9 augustus 2013 van 22.00 tot 00.00 uur
Organisator
The Movies
Locatie:
Tuin van het Dordrechts Museum
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.