Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zaagdemonstratie Grootste klomp van de Drechtsteden

Zaagdemonstratie Grootste klomp van de Drechtsteden

Beeldend kunstenaar Peter de Koning zal op het terrein van Weizigt een klomp komen zagen. Deze klomp, van ongeveer 1 meter, zal de grootste van de Drechtsteden worden en op het terrein van Weizigt blijven staan. Na afloop kan iedereen dus ook nog met de klomp op de foto. Peter de Koning heeft al vele hout-projecten op zijn naam staan en is een ware kunstenaar met zijn zaag. Op dit moment is hij bezig met het zagen van de grootste kerststal van Nederland. Lees hier meer over Peter de Koning.

Deze demonstratie is gratis te bezoeken en je hoeft je hier ook niet voor aan te melden.

Wanneer?
14 augustus 2013 van 13.00 tot 16.00 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
Weizigt-nmc@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.