Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Casting Dordtse Comedy serie

Casting Dordtse Comedy serie

Castings Dordtse Comedyserie.
 
Op zaterdag 17 augustus vinden in Dordrecht castings plaats voor een nieuwe comedyserie die speelt in Dordrecht.

Als je graag acteert is dit je kans, ervaring is vanzelfsprekend een pré, maar bureau 'Sure Shots' biedt ook een kans aan onbekend talent. Denk je dat dit je kans is, geef je dan op via joost@sureshots.nl .

Stuur een foto en een motivatie en eventueel videomateriaal en wie weet word je uitgenodigd voor de casting.

Wanneer?
17 augustus 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Joost de Jonge
joost@sureshots.nl
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.