Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomer Open Huis Ontmoetingskerk met de film Earth Flight

Zomer Open Huis Ontmoetingskerk met de film Earth Flight

Woensdag 21 augustus staan de deuren van de Ontmoetingskerk aan de Slangenburg 3 in Sterrenburg weer open voor het 2e Zomer Open Huis van dit seizoen.

Van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen van harte welkom . Men wordt gastvrij ontvangen met koffie ,thee en wat lekkers. De film Earth Flight (een vlucht over de continenten gezien vanuit het perspectief van trekvogels) wordt getoond en daarnaast is er gelegenheid voor een fijn geprek en gezellig samen zijn.

Per openbaar vervoer kunt u bij de kerk komen via de buslijnen 5 en 7.

Wanneer?
21 augustus 2013 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
het kerkelijk opbouwwerk van de Ontmoetingskerk
070 - 319 19 38
ria.keijzer@casema.nl
Locatie:
De Ontmoetingskerk aan de Slangenburg (wijk Sterrenburg)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.