Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Zomer Open Huis Protestantse Wijkgemeente Sterrenburg

Zomer Open Huis Protestantse Wijkgemeente Sterrenburg

In de maanden juli en augustus houden we de 3e woensdag een ZOMER-OPEN-HUIS. Het programma  voor deze ochtend is een  fotoquiz  van Dordrecht. U bent van harte welkom, maar neem wel een balpen of potlood mee.

Tijd: van 10.00-12.00 uur. Er wordt koffie en thee geschonken en er is gelegenheid voor ontmoeting , een fijn gesprek en gezellig samen zijn. Kortom, u bent hierbij van harte uitgenodigd. De volgende Open Huis  is op woensdag 21 augustus. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Wanneer?
Van 17 juli 2013 10.00 uur tot 21 augustus 2013 12.00 uur
Organisator
Prot. Wijkgemeente Sterrenburg
Locatie:
Ontmoetingskerk, Slangenburg 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.