Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

La Place d’Ary op Groothoofd

La Place d’Ary op Groothoofd

Vanaf zaterdag 13 juli a.s. is het Groothoofd zes weekenden lang omgetoverd in een groot verkoopatelier.

La Place d’Ary is de Dordtse variant op het Place du Tertre in Parijs en wordt gehouden op de mooiste plek van Dordrecht, daar waar de Noord, de Beneden Merwede en de Oude Maas samenvloeien. Iedere middag zijn er workshops voor kinderen. ’s Avonds is er een avondfilm en livemuziek van verschillende bands.

 

Wanneer?
Van 13 juli 2013 00.00 uur tot 24 augustus 2013 00.00 uur
Organisator
gemeente Dordrecht
Locatie:
Groothoofd
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.