Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Familierondleiding ‘Opvoeden doe je zo’

Familierondleiding ‘Opvoeden doe je zo’

Wie opvoeden eens op een ludieke manier wil beleven, is op zondag 25 augustus van harte welkom bij de interactieve familierondleiding Opvoeden doe je zo!. De rondleiding in het Dordrechts Museum start om 14.30 uur en is zeker ook geschikt voor kinderen.

Sketches, citaten, voorwerpen en prikkelende stellingen. Het zijn dé perfecte ingrediënten voor een interactieve middag. Er wordt van alles uit de kast gehaald om te laten zien hoe ouders al eeuwenlang omgaan met opvoedkundige kwesties. Natuurlijk neemt de rondleider u mee langs bijzondere schilderijen uit voorgaande eeuwen.

Ook laten acteurs u zien dat ouders van toen vaak dezelfde vragen hadden als vaders en moeders van nu.

Kom naar het museum en ontdek het zelf: opvoeden doe je zo!

 

Wanneer?
25 augustus 2013 van 14.30 tot 15.30 uur
Organisator
Dordrechts Museum
Locatie:
Dordrechts Museum
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.