Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

3e Pop Up Market

3e Pop Up Market

De derde editie van de Dordtse Pop Up Market komt eraan! Zondag 25 augustus is het weer tijd voor een lekker (biologisch) eten, shoppen, drankjes doen, mensen ontmoeten en inspiratie opdoen. We zijn weer terug op het knusse Beverwijcksplein, vlakbij het oude centrum van Dordrecht. Gedurende de zomermaanden is SHPPR Events de Pop Up Market gestart op elke laatste zondag van de maand.  De vorige Pop Up Markten waren een succes met prachtig weer, veel gezelligheid en drukte; precies zoals we hadden gehoopt. Heb je het gemist? Kom dan zeker de 25e langs!

Wanneer?
25 augustus 2013 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
SHPPR Events
Locatie:
Beverwijcksplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.