Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Werken met Gerreke

Workshop Werken met Gerreke

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met witte zachte klei waarvan je je lievelingsdier kunt maken (of juist een enge spin!). Na afloop van de workshop neemt kunstenares Gerreke alle beelden mee om ze af te bakken en te glazuren zodat de beelden mooi hard en glanzend worden. Na 2 weken kun je je eigen dier weer op komen halen bij Weizigt.

Deelname aan deze activiteit kost €5,00. Let op: er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen. Meld je dus op tijd aan!

Aanmelden kan telefonisch, 078 - 770 82 00 of per e-mail weizigt-nmc@dordrecht.nl.

Wanneer?
27 augustus 2013 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Duurzaamheidscentrum Weizigt
770 82 00
Weizigt-nmc@dordrecht.nl
Locatie:
Van Bearleplantsoen 30
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.